Heerlijk pianoconcert op 6 mei

Geniet van een gastvrij onthaal met het bevlogen pianoduo Elvire Boelee en Dimitar Dimitrov. Sinds hun eerste gezamenlijke optreden in 2014 gaan ze als een speer, met een uitgesproken voorkeur door het publiek. Een concert door dit duo is een muzikale belevenis van niveau.
Zondag 6 mei, aanvang 14.15 uur. Kaarten € 14,00
Reserveren via engelenburgh@live.nl of 06-8357 2448

 

De Bulgaarse pianist Dimitar Dimitrov en de Nederlandse pianiste Elvire Boelee ontmoetten elkaar op het Prins Claus Conservatorium in Groningen tijdens hun bachelorstudie.  Al snel bleek de overeenkomst in hun muzikale opvatting. Zij musiceerden voor elkaar, gaven positieve kritiek en inspireerden elkaar. De plannen voor een pianoduo kregen vorm, maar werden enige tijd in de ijskast gezet toen Dimitar in Amsterdam bij Jan Wijn ging studeren om zijn master te behalen. In 2014, Dimitar had inmiddels zijn master, Elvire haar bachelor, konden ze zich focussen op hun pianoduo en traden ze op in de Koffie bij de piano-series in Geertruidenberg en Vught en bleken ze publiekslievelingen. In 2015 breidden ze hun repertoire als duo uit en inmiddels treden ze op tijdens concerten in heel Nederland.

Advertisements