28 oktober: Drie Dolle Diva’s

We noemen het maar operetta , want is het opera of is het operette? En is het serieus of mag je ook lachen? Drie sopranen in variabele timbres verrassen u met onverwachte presentaties.
Ellen Deelen, Jet Hogen Esch en Mascha van de Kuit brengen met pianiste Caecilia Boschman een heerlijk programma met verrassend amusement!
Bekende nummers en aria’s in een ander jasje. Origineel gepresenteerd en met een knipoog. Geniet van oldtimers als ‘Lili Marleen’ van (en door, jawel) Marlène Dietrich, de Barbier van Sevilla of de Juwelenaria. Of het hilarische kattenduet van Rossini. Een middag om niet snel te vergeten.

De middag duurt tot ongeveer 16.30 uur. De toegang (14,-) is inclusief koffie en taart. Na afloop is er een ‘ontmoet en groet’moment met de dames. Reserveer bijtijds (06 8357 2448 of engelenburgh@live.nl)!

Advertisements