Zaterdagavond 28 maart: Wouter Harbers in gala UITGESTELD

Het beloofde een bijzonder concert te worden dat de pianist Wouter Harbers op 28 maart zou geven in d’Engelenburgh. Helaas wordt de uitvoering op deze avond uitgesteld. Wie een klassieke gala-avond wil beleven, reserveert dus een latere zaterdagavond in de agenda. Welke dat wordt, wordt over een week of twee bekeken.

Op de Gunther-vleugel uit 1935, in door kaarslicht sfeervol verlichte kamers, speelt de musicus werken van onder andere Ludwig van Beethoven. Wouter doorweeft zijn concerten met interessante informatie en ludieke feitjes over de muziek. Dat levert een nieuwe luisterervaring op. Door de wisselwerking tussen pianist en publiek is de sfeer ontspannen en gezellig.

Wie van de gelegenheid gebruik wil maken, haalt zijn of haar gala-kleding uit de kast. Deze avond kan het.

Kaarten 14,- (inclusief koffie en glas prosecco)
Reserveer bijtijds (06 8357 2448 of engelenburgh@live.nl)!

www.wouterharbers.nl