Stemperiode voor Rabo ClubSupport van start; steun ons

Leden van Rabobank West-Brabant Noord brengen van 5 t/m 25 oktober hun stem uit op de deelnemers die zij een warm hart toe dragen. Hoe meer stemmen er op een deelnemer uitgebracht worden, des te hoger de bijdrage die wordt ontvangen. Dit jaar stemmen leden van de Rabobank voor het eerst via de Rabo App en Rabo Online Bankieren.

Steun d’Engelenburgh
Stichting d’Engelenburgh doet mee aan de Rabobank Clubsupport (voorheen Clubkas Campagne). Ieder met een rekening bij de Rabobank kan stemmen uitbrengen op de stichting. Met die stemmen krijgen we van de bank een bedrag. Hoe meer stemmen, hoe meer we kunnen organiseren op cultuurgebied.

Stichting d’Engelenburgh brengt cultuur (muziek, literatuur, kunst) dichterbij. Regelmatig worden muziekmiddagen georganiseerd, vertelmiddagen en exposities. Het pand is een locatie voor de Young Piano Masters Society. Sinds enkele jaren is er ook een (klassiek) open podium.

De bijdrage uit de clubkascampagne is meer dan welkom voor het organiseren van de activiteiten, zeker nu! Beslis mee en kom in actie via www.rabobank.nl/wbn