Kerstconcert geannuleerd

Voor het eerst in jaren organiseert stichting d’Engelenburgh dit jaar noodgedwongen geen Kerstconcert. De strenge regels laten geen ruimte voor de bijeenkomst, ondanks alle genomen voorzorgsmaatregelen.

Het affiche was al klaar, de musici geregeld, het programma gemaakt. Het concert – jaarlijks goed voor bijna vijftig bezoekers – zou 20 december twee keer plaatsvinden met een maximum van twintig gasten, zodat er voldoende ruimte zou zijn.

Kerstdiner voor eenzame mensen
Ook het Kerstfeest dat elke Tweede Kerstdag wordt georganiseerd voor mensen die met Kerst alleen zijn, gaat niet door. We achten dat dan ook niet verantwoord, hoewel juist in deze tijd er een behoefte is om Kerst samen te beleven.

De sfeervolle kamers blijven leeg dit jaar. We hopen dat ieder in zijn hart toch de boodschap van Kerst bewaart en een lichtje is in zijn of haar omgeving. Ondanks alles.