Weer Open Podium op 7 mei

open-podiumRuimte voor vocalisten, pianisten, violisten, fluitisten, harpisten etc.
Op zondagmiddag 7 mei
is er weer een (klassiek) open podium in d’Engelenburgh in Fijnaart. Zangers en musici krijgen gelegenheid hun muziek te laten horen voor publiek. Het evenement biedt kansen voor goede amateurs tot professionele zangers/musici.

Het rijksmonument aan de Molenstraat 24 biedt toegang aan ieder die graag voor publiek wil zingen of musiceren. Aria’s en liederen uit opera, operette en musical zijn mogelijk, evenals ballades en instrumentale muziekstukken.
Ook luisteraars zijn van harte welkom, want publiek is natuurlijk onmisbaar.
De middag begint om 14.30 uur en duurt tot 17.00 uur. De entree is zes euro. Dat in inclusief koffie en hapje.

Deelnemers brengen zelf hun bladmuziek mee. Afhankelijk van de opkomst wordt getracht ieder tweemaal aan bod te laten komen. Een professionele pianist is aanwezig ter begeleiding: Caecilia Boschman uit Dordrecht. Voor harpspelers staat een Camac-harp klaar.

Het Klassiek Open Podium is ook een goede gelegenheid om zich voor te bereiden op een auditie of voor een optreden.

succesvol initiatief
De cultuursociëteit biedt een gastvrij platform waar liefhebbers in een ontspannen omgeving en voor geïnteresseerd publiek hun muzikale bijdrage kunnen leveren. Ook luisteraars mogen rekenen op een gezellige en muzikale maar ook verrassende avond, want het is van tevoren niet bekend welke muziek ten gehore wordt gebracht.

Reacties komen inmiddels zelfs van buiten de provinciegrenzen. Voor zover bekend is dit het enige klassieke open podium in Brabant.
Stichting d’Engelenburgh is al bijna tien jaar bezig om cultuur (muziek, literatuur, kunst) dichterbij te brengen. Regelmatig worden muziekmiddagen georganiseerd, vertelmiddagen en exposities. Niet voor niets werd de stichting in 2016 genomineerd voor de Cultuurprijs Moerdijk.

Advertisement