Trouwen

gouden-trouwringenBruidsparen die hun huwelijk op een stijlvolle locatie willen laten voltrekken, kunnen ook terecht in d’Engelenburgh aan de Molenstraat in Fijnaart. Het statige rijksmonument is één van de alternatieve trouwlocaties in de gemeente Moerdijk.

Het pand is teruggebracht in de 19e-eeuwse stijl waarin het werd gebouwd. De ruime kamers ademen daarmee een sfeer uit die in deze tijd weinig wordt gevonden. Een bijzonder moment als een huwelijkssluiting krijgt daarmee een extra accent, temeer daar het interieur ook een ontspannen en huiselijke invloed heeft. Of, zoals wij stellen, stijl en sfeer ineen.

d’Engelenburgh leent zich bij uitstek voor kleine gezelschappen die iets bijzonders willen. Ook voor hernieuwde huwelijksgeloften kan men er terecht. Verder staat de tuin ter beschikking om van de plechtigheid iets bijzonders te maken. Gezorgd kan worden voor een lunch of koffietafel die ter plaatse wordt bereid.
Het enige nadeel van het pand is dat het slecht toegankelijk is voor rolstoelgebruikers. Vanwege de monumentale status is dit ook niet aan te passen.

Heeft u belangstelling om hier een deel van uw mooiste dag te beleven? Maak dit dan kenbaar bij de gemeente Moerdijk tijdens de huwelijksaangifte. Maar kom eerst eens langs om de mogelijkheden door  te nemen. Wij werken graag mee er iets bijzonders van te maken.

trouwringen-de-handen-van-een-engel-65859691