Wie zijn wij

Stichting
De activiteiten van d’Engelenburgh zijn ondergebracht in een stichting die zich richt op mogelijkheden voor bezoekers en artiesten op artistiek en cultureel gebied.
(Officieel: instandhouding van het rijksmonumentale pand aan de Molenstraat in Fijnaart, zijnde de voormalige pastorie, thans genaamd d’ Engelenburgh;
en tevens het bevorderen van activiteiten op het gebied van cultuur, zoals muziek, kunst en literatuur, maar ook levenskunst, het luisteren naar de innerlijke stem, de muziek der stilte.)

Het stichtingsbestuur wordt bijgestaan door een Raad van Advies, bestaande uit:
dhr. R.C.A. Roël, Zwijndrecht
dr. ir. W. Veldhuyzen, Rotterdam

Daarnaast wordt aan belangstellenden de mogelijkheid geboden toe te treden tot de Vriendenkring tegen een jaarlijkse vergoeding van €150,- waarbij de Vrienden toegang hebben tot alle concerten en voorrechten en extra’s genieten die het leven op cultureel gebied veraangenamen. Tevens hebben zij de mogelijkheid met gelijkgestemden van gedachten te wisselen en gezamenlijke interesses te delen.

 

‘Heer en Vrouwe’ van d’Engelenburgh zijn Ellen en Marcel Deelen – Beekman.DSC01068

zangles
Ellen, ervaren in lichte jazz en klassieke zangkunst, geeft lessen in zang en zangtechniek. Met haar achtergrond als dramatische sopraan in opera’s en operettes is zij op de hoogte van de kneepjes van het vak.
Ook heeft zij een dirigentenopleiding gevolgd.
Op verzoek is een professionele pianist beschikbaar. Informeer naar de mogelijkheden.

5 jaar d’Engelenburgh, een overzicht (2019)
Indruk van de activiteiten tot nu toe (2016)

film over d’ Engelenburgh
filmpje YouTube: Ellen zingt ‘Summertime’
teksten uit Marcels weblog

 

Johans Cnossen’s Kozakkenmars