19 november: Wouter Harbers speelde in Fijnaart

pianist Wouter Harbers

pianist Wouter Harbers

Prachtige gala-avond geslaagd met pianist Wouter Harbers.
Heerlijke muziek, een overdaad aan kaarslicht en de kans om je chique te kleden. Dat is wat gasten was beloofd die reserveerden voor het pianoconcert van Wouter Harbers.

Die toezeggingen werden meer dan waarheid tijdens het concert. Gasten waren werkelijk van ver gekomen om de bekende en sympathieke pianist te beluisteren. De avond, die in het teken stond van romantiek, was met kaarslicht en maneschijn overgoten en de muziek van Bach, Beethoven, Liszt en Schubert droegen bij aan warmte, sfeer en een ruime handvol geluk. Er was niemand die zijn of haar komst betreurde.

Wouter, bekend van zijn koffieconcerten en inmiddels ook van zijn Gouden Kasteelconcerten bij omroep ONS , stelt zich ten doel klassieke muziek toegankelijk te maken voor iedereen. Dat deed hij op zijn gepassioneerde en zowel prettige als humoristische manier waarbij hij het publiek betrok.

‘Liefhebbers en ontdekkers trakteert hij graag op de mooiste muziek ter wereld’ staat op zijn site. Wanneer dit ook nog ‘ns plaatsvindt in een heerlijke ambiance en bij kaarslicht, wordt het werkelijk een onvergetelijk concert.

Dit was het programma.

Advertisement