d’ Engelenburgh ontvangt mantelzorgers

mantelzorgersMantelzorgers genoten op 8 november van een ontvangst in d’Engelenburgh. Bij het haardvuur werden verhalen verteld.

De hele week, die duurt van 4 tot en met 10 november, kunnen mensen die zich doorgaans inzetten voor anderen, gebruik maken van activiteiten die speciaal voor hen zijn georganiseerd. Uitgangspunt van de organisatie is om waardering te tonen voor de mantelzorgers, die vaak wat extra mogelijk maken voor anderen.
In samenwerking met de gemeente Moerdijk en Surplus organiseerde d’Engelenburgh een verhalenavond rond het haardvuur.

Twaalf belangstellenden werden ontvangen met koffie en appeltaart. Diverse deelnemers hadden zelf ook een verhaal meegebracht. Sommigen kwamen voor het eerst in d’ Engelenburgh en waren verrast door de ontspannen en gastvrije sfeer. Al met al was de avond een groot succes en voor herhaling vatbaar.

kadobon
Ook doet d’Engelenburgh dit jaar mee met het Waarderingsmenu. Hierbij krijgen mantelzorgers een kadobon ter waarde van 35 euro die ze naar keuze kunnen besteden bij zo’n dertig ondernemers in de gemeente. Bij d’Engelenburgh krijgen liefhebbers daarvoor een concert naar keuze met aansluitend een driegangendiner. De cultuurstichting doet daar nog een schepje bovenop door een tweede arrangement aan te bieden met 50% korting. Want, zo wordt gesteld, ‘genieten doe je samen’.

artikel BN/De Stem 9 november 2016