Exclusief high-teaconcert met Young Piano Masters

Op zondagmiddag 24 september treedt de gelauwerde concertpianist Tobias Borsboom op in d’ Engelenburgh, samen met topcelliste Lidy Blijdorp.

Tobias Borsboom en Lidy Blijdorp trakteren het publiek op klinkende Muziek. Tobias brengt iets teweeg bij het publiek dat voorbijgaat aan het gewone. Lidy bekoort met haar adembenemende muzikaliteit.

Tobias Borsboom is een van Nederlands bekendste jonge pianisten. Hij voltooide in 2013 zijn master-opleiding aan het Conservatorium van Amsterdam bij Jan Wijn. Vanaf 2007 studeerde hij aan de Jong talent afdeling van het Utrechts Conservatorium bij Paolo Giacometti.
Tobias Borsboom treedt veelvuldig op en is een graag geziene gast op velerlei podia en grote festivals.

Lidy Blijdorp is een jonge celliste met een enorme vertelkracht. Op de Amsterdamse Cellobiënnale werd zij geprezen vanwege haar ‘onthutsende muzikaliteit’. Opgeleid in Parijs behaalde ze haar master met de hoogste onderscheiding (1ière Prix avec félicitations, 2011).
Lidy behaalde prijzen bij diverse concoursen, zoals de Amsterdamse Cellobiënnale, het Grachtenfestival Conservatorium Concours, het SJMN, het Prinses Christina Concours en, met haar voormalig strijkkwartet Allegra, het Internationale Charles Hennen Concours. Onlangs ontving zij de Prix Ravel (Frankrijk).

Het concert begint om 14.15 uur. De entree is €16,50 inclusief high-tea.
Reserveer nu via engelenburgh@live.nl

Advertisements