Drie Dolle Diva’s brachten amusement van de bovenste plank

Of er gelachen mocht worden, was geen vraag. Het publiek had buikpijn van het lachen op zondag 28 oktober tijdens de uitverkochte voorstelling van de Drie Dolle Diva’s. De drie sopranen brachten theater van hoog niveau en verrasten keer op keer met onverwachte presentaties.

Ellen Deelen, Jet Hogen Esch en Mascha van de Kuit gingen met pianiste Caecilia Boschman helemaal los met aria’s en duetten uit opera en operette. Mozart, Puccini, Bellini, Rossini, bekende namen passeerden de revue. Zo werd de juwelenaria van Gounod (bekend van het stripalbum Kuifje en de juwelen van Bianca Castafiori) zeer origineel gebracht. Ook de sprekende act van Marlene Dietrich deed oude tijden herleven. Bij de persiflage van de amerikaanse sopraan Florence Foster Jenkins steeg de hilariteit ten top.

Act na act volgde elkaar op, gebracht in steeds wisselende kleding en aan elkaar gepraat door – in rokkostuum geklede – Marcel Deelen. Het slot kwam dan ook veel te snel, maar elke aanwezige kan terugkijken op een bijzondere en zeer geslaagde middag.