High tea-concert met Remon Holsbergen

Zondagmiddag 30 september was er een heerlijk high-teaconcert met meesterpianist Remon Holsbergen.

Het pianoconcert dat Remon ten gehore bracht, was een unaniem succes. De gasten genoten bovenmate van zijn pianospel, de high-tea en zelfs het schitterende weer, dat veel bezoekers de tuin inlokte.

Op het programma stonden de Waldstein-Sonate van Ludwig van Beethoven, Arabesque nr. 1 van Claude Debussy en een selectie uit de 24 Preludes van Frédéric Chopin. Na afloop bleef Remon voor een gezellig gesprek met gasten in de tuin.

 

Remon Holsbergen vertolkt pianowerken uit het solo-, kamermuziek- en orkest-repertoire. Hij trad op in Nederland, Frankrijk, Duitsland en Spanje. Remon heeft een voorliefde voor het klassieke-romantische repertoire.  Van 2014 tot 2016 was Remon lid van de Young Piano Masters Society (YPMS).