Pianoduo Symbiosis was weer super met ‘Sonata of a day’

Het was echt ontwaken met Grieg (Peer Gynt) en indommelen met Brahms (Wals no. 15). En hun muzikale ‘dag’ bracht nog veel meer muzikaal banket. Het vlaamse pianoduo Symbiosis kwam voor de derde maal in d’Engelenburgh en hun gloednieuwe programma bekoorde een uitverkochte zaal.

Telkens denk je dat het niet beter kon, maar weer wisten Elisabeth Crommelynck en Sander Meersmans zichzelf te overtreffen. Bij elk muziekstuk werd iets verteld over de componist, de compositie of iets verrassends. Sander verraste het publiek met zijn zangkunst, eenvoudig en ontroerend.

Het duo denkt uiteraard al na over een thema voor een volgend programma, wij kijken er naar uit. Symbiosis was beslist niet voor het laatst in d’Engelenburgh.

https://www.pianoduosymbiosis.com/