Pianorecital Eline de Gast tijdens Monumentenweekend

Eline de GastOp zaterdagavond 10 september geeft concertpianiste Eline de Gast een exclusief pianorecital in d’Engelenburgh. Het concert is onderdeel van de activiteiten die het pand biedt tijdens de Open Monumentendagen.

Liefhebbers van klassieke muziek houden de zaterdagavond op 10 september vrij. Zij hebben de kans om een prachtig concert bij te wonen van een begaafd pianiste. Daar komt bij dat de toegang vrij is; bezoekers mogen hun waardering uiten met een vrijwillige bijdrage.

De jonge pianiste Eline de Gast brengt werken van Bach, Beethoven, Scriabin, Schumann en Messiaen ten gehore. Elk stuk wordt kort door haar toegelicht.
Eline ontdekte haar passie voor de piano toen ze acht jaar oud was. De Sommelsdijkse begon met pianolessen op de muziekschool ‘Goeree-Overflakkee’.
Inmiddels is Eline actief in verschillende concertgelegenheden in Nederland en speelde zij meermalen in grote zalen, waaronder die van De Doelen in Rotterdam.
Naast het optreden in grote concertzalen speelt ze ook met veel plezier op de radio en geeft regelmatig concerten in een intiemere setting.
In november studeert ze af voor de bachelor Klassiek piano.

Het concert begint om 20.00 uur. De toegang is gratis. Wel wordt een vrijwillige bijdrage verwacht.