Delta Quintet brengt d’ Engelenburghs Nieuwjaarsconcert op 27 januari

Op zondag 27 januari verzorgt het roosendaals Delta Quintet een heerlijk nieuwjaarsconcert in d’ Engelenburgh. Twee violen, een altviool, een cello en een piano staan garant voor muzikaal genieten. Reken maar op weense sferen tijdens dit nostalgische concert.

Het ensemble brengt muziek met sfeer en stijl: Weense salonmuziek, swingende oude jazz, rustige Engelse wals, warme zigeunerklanken, volksmuziek, prachtige tango’s…. De leden van het salonorkest zijn Liza Heijkoop (viool), Marjan van Nieuwenhuijzen (viool), Pieter Kop Jansen (altviool), Désirée Jansen (cello) en Toni Raats (piano).
Op het programma staat ondermeer muziek van Strauss, Stolz, Mozart en Piazzolla.
Na afloop is er een ‘ontmoet en groet’moment met de musici en met elkaar.

Het concert begint om 14.15 uur.
Kaarten 14,-, reserveren via engelenburgh@live.nl