Sprankelend high-teaconcert met harp en fagot op 26 mei

 

Een heerlijk hightea-concert met het sprankelende harp & fagot-duo Emmiko Groenemeijer en Joeri Deckers. Maak kennis met de prachtige klankkleur van een unieke combinatie.

Harpiste Emmiko Groenemeijer begon op haar zevende met harplessen aan de Muziekschool Kennemerland te Haarlem. Een aantal jaar later deed Emmiko onder begeleiding van harpdocente Mariska Pool succesvol toelating tot de voor- opleiding van het Koninklijk Conservatorium in Den Haag.

Daar studeerde zij Klassiek Harp bij Ernestine Stoop. In maart 2015 behaalde Emmiko haar bachelordiploma en sindsdien is zij zowel uitvoerend als docerend actief als harpiste. Emmiko volgde masterclasses bij onder anderen Erika Waardenburg, Lavinia Meijer, Isabelle Perrin, Edmar Castaneda, Pävi Severeide en Sandrine Chatron.

Fagottist Joeri Deckers rondde in het voorjaar van 2015 zijn bachelor fagot af bij Johan Steinmann in Den Haag. Hij kreeg tijdens zijn opleiding regelmatig lessen van Dorian Cooke en Bram van Sambeek. Ook studeerde hij een half jaar aan het Royal College of Music in Londen, waar hij bij onder anderen Joost Bosdijk en Martin Gatt lessen volgde. Joeri speelt in verschillende orkesten, waaronder het Zeeuws Orkest.

Naast fagot heeft Joeri binnen de muziek een passie voor blaasorkesten en het dirigeren daarvan.
www.harpsoon.nl

Reserveer bijtijds (06 8357 2448 of engelenburgh@live.nl)! In de pauze wordt een gevarieerde high-tea geserveerd.

Advertisements